Nieuwe SBS-quiz met Kim-Lian valt buiten kijkcijferlijst

De nieuwe SBS-quiz Mensenkennis met Kim-Lian van der Meij is buiten de top 25 van best bekeken programma’s op vrijdagavond gevallen. Het programma, waarin kandidaten de afloop van filmpjes moeten raden, trok op prime-time 268.000 mensen.

Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek die zaterdag zijn gepubliceerd. Het is niet de enige SBS-quiz die buiten de lijst valt. Ook 50/50 met Winston Gerschtanowitz bleef steken op 216.000 kijkers. Het programma, waarin kandidaten moeten kiezen wat het juiste antwoord op een vraag is, trok daarmee iets meer kijkers dan donderdagavond, maar nog altijd 100.000 mensen minder dan maandag.

Lingo met Jan Versteegh blijft een stabiele factor in de avond van SBS. De woordquiz trok 539.000 mensen. De best bekeken programma’s in de Top 25 van vrijdag waren het NOS Journaal (1,9 miljoen kijkers) en The Voice op RTL (1,7 miljoen kijkers). In de talkshowoorlog werd de slag van de avond gewonnen door Jinek, die na The Voice een miljoen mensen wist te boeien. OP1 moest het doen met 663.000 kijkers.

 

BuzzE