Nieuwe serie Goud Zuid uitgesteld: ‘Saaie dames’

Saaie dames in serie SBS6
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De nieuwe serie Goud Zuid zou vanaf 25 november wekelijks te zien zijn op SBS 6, maar is op het laatste moment uitgesteld. Waarom? ,,De vrouwen vallen heel erg tegen”, meldt Juicechannel op Instagram.

Oud-Zuid is een chique wijk in Amsterdam. Het is de thuisbasis van de rich and famous én van de zes vriendinnen Nancy, Lilian, Dionne, Jamie, Gini en Daniella. In de nieuwe serie Goud Zuid, dat een hoop weg heeft van de populaire serie The Real Housewives, worden de zes vrouwen gevolgd.

Uitgesteld

De serie zou deze week uitgezonden worden, maar is op het laatste moment uitgesteld. ,,Wij zijn constant bezig met optimalisatie van de programmering op onze zenders. In dit kader hebben we besloten Goud Zuid niet uit te zenden vanaf 25 november, zoals eerder gecommuniceerd. Zodra bekend is wanneer Goud Zuid wel uitgezonden wordt, dan laten we dit vanuit de zender weten”, liet een woordvoerder van SBS weten aan Televizier.

‘Teleurstellend’

Een precieze reden werd niet genoemd, maar Juicechannel zegt te weten waarom de serie is uitgesteld. ,,De serie is uitgesteld omdat SBS 6 helemaal niet blij is met hoe de serie is geworden. De producent had namelijk vertelt dat er veel zou gebeuren, maar de vrouwen vallen heel erg tegen…”, meldt het kanaal op Instagram. Sterker nog: volgens Juicechannel gaat Goud Zuid helemaal niet meer uitgezonden worden op SBS 6. ,,De plannen voor deze serie zijn nu om het over een aantal maanden uit te gaan zenden op Net 5, omdat het zo teleurstellend is.”

Tags

Goud ZuidJuiceNet5SBS6

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie