Nieuwe serie Nicole Kidman naar Amazon

Door: DitjesDatjes
18-05-2021

Miniserie Nine Perfect Strangers, met Nicole Kidman en Melissa McCarthy in de hoofdrollen, zal in Nederland op Amazon te zien zijn. De streamingservice kocht de Hulu-serie aan voor alle landen buiten China en de VS, meldt Deadline.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nine Perfect Strangers is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty, die eerder Big Little Lies schreef. Dat boek werd in 2017 door Kidman verfilmd tot een miniserie, die zo populair was dat er zelfs een tweede seizoen op volgde.

Net als bij Big Little Lies en de meeste van haar recente projecten, is Kidman een van de producenten van Nine Perfect Strangers. Dat gaat over negen mensen die in de stad wonen en een verblijf in een retraite boeken bij eigenaresse Masha (Kidman), die hen negen dagen ‘healing’ belooft. Als ze aankomen in het welnesscentrum loopt alles echter anders dan ze gehoopt hadden.

In de serie zijn naast Kidman en McCarthy onder meer Luke Evans, Tiffany Boone, Bobby Cannavale, Regina Hall, Manny Jacinto en Michael Shannon te zien. Het is nog niet duidelijk wanneer Nine Perfect Strangers uitkomt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD