Nieuwe single Ben Cramer eindigt met intro De Clown

Door: DitjesDatjes
12-05-2021

In zijn nieuwe single heeft Ben Cramer een klein eerbetoon ingebouwd aan zijn bekende hit De Clown. “Als je goed luistert, dan hoor je dat mijn nieuwe nummer met dat intro eindigt”, vertelt de zanger woensdag in De Telegraaf.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat het liedje over de tragische clown, geschreven door Pierre Kartner, uitkwam. “Als er geen corona was geweest, dan had ik deze maand op de een of andere manier wel op een feestelijke manier stil willen staan bij het feit dat ik in mijn showbizzcarrière zoveel te danken heb aan De Clown”, aldus Cramer. “Maar dat is niet mogelijk.”

Volgens de zanger zingt hij het nummer nog tijdens ieder optreden. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het echter niet zijn grootste hit. Vier jaar voordat hij het liedje opnam, scoorde Cramer al een hit met Zai Zai Zai, dat op de zevende plaats in de Top 40 terechtkwam. “De Clown is niet hoger gekomen dan de vijftiende plaats, maar het werd wel mijn visitekaartje. Ik ben er trots op. Het mag zo langzamerhand wel een evergreen worden genoemd.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD