Nieuwe streamingdienst gelanceerd met hulp van Whoopi Goldberg

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De nieuwe streamingdienst BLK FAM is maandag gelanceerd mede dankzij een investering van Whoopi Goldberg. De service is gratis en maakt gebruik van reclames om de content te bekostigen, schrijft filmwebsite Variety.

BLK FAM is een platform gericht op een zwart publiek, opgericht door ondernemer Larry Adams. “Ik heb een 10 jaar oude achterkleindochter, en er is niet veel content voor haar beschikbaar die gemaakt wordt door mensen die op haar lijken”, zegt Whoopi Goldberg (68). “Ik heb het gevoel dat we niet altijd op de beste manier vertegenwoordigd worden.”

Volgens Goldberg heeft niemand haar ooit eerder uitgenodigd om deel uit te maken van iets wat zich nog helemaal moet ontwikkelen. “En dit is niet eens de begane grond, dit is de kelder! Ik vind het leuk om deel uit te maken van iets wat zal groeien”, zegt de actrice en presentatrice. “Naarmate ik ouder word zeg ik ‘wow, dingen zullen mij overleven’. Dit is een van die dingen waarvan ik hoop dat het mij overleeft. Ik zou de zwarte vrouwelijke Walt Disney kunnen worden!”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck