Nieuwe theorie ontvoering Maddie McCann

Door: DitjesenDatjes
02-04-2019

De Netflix-documentaire over de verwijding van de driejarige peuter Madeleine McCann werpt een nieuw licht op de zaak. De politie van Schotland Yard onderzoekt nu een nieuwe theorie over wat er met het meisje gebeurd kan zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Inbreker

De nieuwe theorie is dat het meisje is meegenomen door inbrekers. Onderzoekers hebben ontdekt dat ten tijde van de vermissing het aantal inbraken in Praia da Luz was toegenomen. Er wordt gesuggereerd dat het mogelijk is dat een inbreker in de woning was, en besloot het meisje mee te nemen toen ze wakker werd.

In de nacht van 3 mei 2007 verdween Madeleine uit het appartement van het gezin. De deur van het appartement zat die avond niet op slot. Haar vader en moeder zaten vlakbij met vriendin in een restaurant te eten en gingen regelmatig even naar de kinderen toe om te kijken of ze rustig sliepen. Onderzoekers gaan er nu vanuit dat een inbreker in paniek Maddie heeft meegenomen toen ze wakker werd.
Hoewel deze theorie mogelijk is, zijn er ook veel tegenstanders. Er is namelijk niets uit de woning gestolen.

Ouders

De documentaireserie op Netflix doet veel stof opwaaien. De ouders van het meisje, die niet blij zijn met de serie, worden bestookt met haatmail. Opnieuw vinden velen hen verdacht.

Meer DenD