Nieuwe topclub voor Oranje-Keepster van Veenendaal

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Oranje-keepster Sari van Veenendaal heeft zojuist haar toptransfer bekendgemaakt. De 29-jarige gaat de nieuwe uitdaging aan bij landskampioen Atlético Madrid.

Club-loos

Oranje Leeuwin Sari heeft vier jaar actief gespeeld voor de Engelse club Arsenal en zat tijdelijk zelfs zonder club. De keepster maakte een enorme indruk op het afgelopen WK in Frankrijk. Ze werd na het verliezen in de finale tegen de Verenigde Staten zelfs bekroond tot beste keeper van het toernooi.

Bewuste keuze

„Ik heb met meerdere clubs gesproken en het verhaal van Atlético Madrid past het beste bij mij” vertelt ze aan Telegraaf. De keuze is bewust gemaakt ná het WK voetbal. En waarom? ,,Om mij volledig te focussen op het toernooi, het team en mijn eigen performance. Die keuze heeft goed uitgepakt en na het toernooi heb ik goed nagedacht over een volgende nieuwe stap in mijn carrière.’’

,,De club heeft zich de laatste jaren bewezen”, zegt Van Veenendaal. De afgelopen drie jaren heeft Atlético Madrid namelijk de Spaanse landstitel veroverd. ,,Deze club biedt mij de beste voorwaarden om mezelf verder te ontwikkelen” vindt de keepster.

https://www.instagram.com/p/B0ImqgnCc6c/

Tags

KEEPERORANJE LEEUWINNENSPANJETRANSFERVOETBALVROUWEN VOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie