Nieuwe VERNEDERING voor Marco Borsato!

Vernedering voor Marco Borsato|Vernedering voor Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Zijn muziek wordt niet meer op de radio gedraaid en Madame Tussauds verwijderde zijn wassenbeeld. Nu heeft het Gelredome in Arnhem twee eretegels van Marco Borsato verwijderd en een plaquette afgeplakt. De vernederingen stapelen zich op

Het Gelredome in Arnhem heeft twee tegels van Marco Borsato verwijderd en een plaquette afgeplakt. Dit meldt een woordvoerder van het stadion aan Omroep Gelderland. Op de tegels stond ‘Marco Borsato’ met de naam van zijn concerten inclusief de bezoekersaantallen gemeld. Het ging om Symphonica in Rosso (en Wit Licht (2008).

Duidelijk
Op de vraag waarom de tegels van Borsato zijn verwijderd, reageert een woordvoerder van Gelredome kort: ,,Dat lijkt me duidelijk”. Want dat is natuurlijk gebeurd naar aanleiding van de BOOS-uitzending van Tim Hofman. Hierin ontstaat het beeld dat Marco jonge meiden, deelnemers aan The Voice, heeft betast.

Onzedelijk
Ook is er aangifte tegen de zanger gedaan. Die zaak staat overigens los van The Voice. Een jonge vrouw beschuldigt Marco ervan dat hij haar sinds haar vijftiende onzedelijk heeft betast. Deze vrouw is de dochter van een oud-medewerkster van Borsato.

De impact
Madame Tussauds liet eerder al weten dat het wassenbeeld van Marco is verwijderd vanwege ,,de maatschappelijke impact” van de aantijgingen. De radiozenders van de publieke omroep,  Talpa Network en Qmusic draaien zijn muziek niet meer.

Pijnlijk
 Een woordvoerder van Qmusic: ,,Het moet ontzettend pijnlijk zijn voor de dappere slachtoffers om op dit moment muziek te horen van Marco Borsato en Ali B. Daarom draaien wij de muziek van Ali B en Marco Borsato op dit moment uiteraard niet.”

Tags

GELREDOMEMADAME TUSSAUDSMARCO BORSATOTHE VOICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck