‘Nieuwe vlam André Hazes is splijtzwam!’

Vriendin André Hazes is splijtzwam
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

De nieuwe vlam van André Hazes zou al voor KNALLENDE RUZIE hebben gezorgd. Anne Rose mag er misschien lieftallig uitzien, ze zou een ware splijtzwam zijn.

Het is niet meer de vraag óf Anne Rose de vrouw is die André eindelijk gelukkig zal maken. De vraag is eerder HOE LANG Anne Rose hem gelukkig zal maken. De twee kennen elkaar al vele jaren. Zowel Anne Rose als André komt uit Vinkeveen. Ook Rachel kent Anne Rose goed. Sterker, Anne Rose is haar administratieve manusje-van-alles. Volgens gossip-queen Yvonne Coldeweijer was dat baantje eerst gegund aan Nino Wilkes, de zoon van Rachels vroegere hartsvriendin Rossana Kluivert. Maar Anne Rose zou zich dat baantje nogal vals hebben toegeëigend.

Knallende ruzie
De zoon van Rossana kwam van een koude kermis thuis. Nino dacht een warme band te hebben met Rachel. Op Instagram noemde hij haar zelfs zijn bonusmoeder. Maar Rachel zou zich tegenover Anne Rose weinig vleiend hebben uitgelaten over Nino. En Anne Rose heeft dat tegen Nino gezegd. Prompt nam de knul ontslag en het was Anne Rose die zijn taken overnam. Volgens Yvonne Coldeweijer is dat de WARE REDEN dat Rachel en Rossana eerder dit jaar knallende ruzie kregen. Ook hun tv-soap werd gecanceld: ze hadden het beiden opeens ,,te druk”.

Nieuwe uitdaging
Nino hield zich eerder diplomatiek op de vlakte: ,,Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom doe ik haar management niet meer. Ik wil niet reageren op de verhalen dat er ruzie is. Wij hebben als familie afgesproken dat we daar niet op in gaan. Ik kan het dus niet ontkennen of bevestigen. Ik wil daar helemaal niks over zeggen.” En Rossana liet enigszins geïrriteerd weten: ,,Ik praat niet over de familie Hazes. De families Hazes en Kluivert worden steeds maar aan elkaar verbonden, maar we moeten los van elkaar worden gezien. Rachel heeft haar dingen, wij de onze.” Een koele reactie, vooral wie zich realiseert hoe hecht die band tussen de beide gezinnen jarenlang was.

Oude Hazes
Zo had ook Rossana’s partner, Patrick Kluivert, een zeer vriendschappelijke band met de oude André Hazes. Rachel vertelde daarover in het verleden: ,,Dré en Pat waren onwijs goede vrienden. André zag Patrick als zijn zoon en Patrick zag André als zijn vader. Mijn vriendschap met Patrick en Rossana Kluivert heeft mij ook naar Barcelona gebracht.” En Patrick zei: ,,Ik weet zeker dat als André zou weten hoe Rachel nu haar leven heeft, tussen Nederland en Spanje, dat hij zo trots op haar zou zijn geweest.” Als Coldeweijer het opnieuw bij het rechte eind heeft, is die warme vriendschap door toedoen van Anne Rose nu definitief voorbij. Dat belooft nog wat!

Tags

ANDRÉ HAZESANNE ROSENINO WILKESPATRICK KLUIVERTRACHEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck