Nieuwe vlam voor Fajah Lourens: ‘Eindelijk geen jonkie meer’

Fajah Lourens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Eerder had ze het al afgezworen. Fajah Lourens weigerde meer met jongere mannen te daten. Haar doel is voltooid want de fitnessgoeroe heeft nu een nieuw liefde gevonden. ,,Eindelijk geen jonkie meer”.

Het is nog maar net uit met haar vorige liefde Daan, en Fajah heeft alweer een nieuwe aan de haak geslagen. Eerder onthulde Fajah in de Weekend te verlangen naar een nieuwe liefde, die wat meer jaartjes op de teller heeft dan zij gewend is.

,,Ik heb me voorgenomen om niet meer op tien jaar jongere mannen te vallen. (..) Als wens voor mijn veertigste verjaardag zou ik wel iemand willen ontmoeten die echt mijn match is.”

Liefde

Fajah’s goede voornemens zijn uitgekomen. ,,Ik heb iemand ontmoet”, onthult de fitnessgoeroe in de podcast van Shownieuws. Het is nog niet ‘aan’ tussen de tortelduifjes. ,,Maar ik ben nog wel single”, geeft Fajah toe.

De actrice heeft een nieuwe vlam op het oog. ,,Ik ben aan het daten, voor zover dat mogelijk is tijdens corona. Mijn liefdesleven is toch meestal een redelijke puinhoop”, vertelt Fajah.

Veel laat ze niet los over haar nieuwe liefde, behalve dat hij ‘een erg goed lichaam heeft’. Niet onbelangrijk voor iemand die gezien wordt als de ‘koningin van de fitness’.

Eén ding is duidelijk: het ‘voelt anders’ bij deze nieuwe vlam. Heeft dat te maken met zijn leeftijd? ,,Hij is 41″, vertelt Fajah. Daarmee doorbreekt ze haar eigen gewoonte. ,,Het is eindelijk geen jonkie”, onthult ze.

Tags

FAJAH LOURENSFITNESSNIEUWE LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck