Yolanda Hadid opnieuw verliefd

Door: DitjesDatjes
15-08-2019

Nederlandse ‘celebrity’ moeder Yolanda Hadid (55) heeft een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Afgelopen woensdag maakte de televisiepersoonlijkheid en oud-model het officieel op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

#Mysteryman

,,Zover weet ik dat het waar is, dat God de gebroken weg zegende, die me rechtstreeks naar jou leidde…” is de tekst die Hadid deelde bij de foto met haar ‘mysterieuze man’. De moeder van topmodellen Gig en Bella Hadid definieert dat Joey Jingoli de gelukkige is. Een projectontwikkelaar volgens People. Hashtag I Love you gebruikt ze bij haar post en aan de foto’s te zien zijn ze overduidelijk hotel de botel van elkaar.

Harten gebroken

Geboren met de naam Yolanda van den Herik en die opgroeide in Papendrecht, scheidde in 2016 na zes jaar van David Foster, muziekproducent. Daarvoor was ze de echtgenote van Mohamed Hadid, ook een projectontwikkelaar. Zij kregen samen dochters Gigi en Bella en zoon Anwar Hadid.

Carrière

Yolanda liep als model op 16-jarige leeftijd als vervanger op de catwalk bij Nederlandse ontwerper Frans Molenaar. Daarna ging het balletje rollen en werd ze ontdekt door een bekend Amerikaans modellenbureau. Later speelde zij ook in de real life soap ‘Nederlandse Hollywoodvrouwen’ en werd ze bekend via ‘The Real Housewives of Beverly Hills’.

 

 

Meer DenD