Nieuwe vluchtpoging prinses Charlène?

Charlene weer gevlucht?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Toeristen waren verbijsterd toen ze prinses Charlène in een hofauto het paleis zagen verlaten. De prinses keerde na vijf minuten alweer terug, wat de geruchten over een huwelijkscrisis met prins Albert behoorlijk heeft aangewakkerd. Deed ze een nieuwe vluchtpoging?

Toeristen die op dinsdag 28 maart naar het prinselijk paleis van Monaco kwamen om de dagelijkse wisseling van de wacht te bekijken, kregen iets opmerkelijks te zien. Ze zagen prinses Charlène in een hofauto vertrekken. Kennelijk wist niemand van haar vertrek af, want de paleiswacht moest de ketting nog losmaken die de oprit blokkeerde.

‘Heel vreemd’

Het vreemde was dat Charlène na vijf minuten alweer terugkeerde. ,,Het was heel vreemd”, vertelt een ooggetuige aan weekblad Privé. ,,Charlène verliet het paleis in een Audi met kenteken 001C en nog geen vijf minuten later was ze terug!”

Geen trouwring

Hoewel het hof onlangs nog heeft ontkend dat Albert en Charlène in een huwelijkscrisis zitten, wakkert dit voorval de geruchten weer aan. Een paar dagen eerder werd Charlène namelijk al zonder trouwring gespot.

Meerdere vluchtpogingen

Het is overigens niet de eerste keer dat Charlène een vluchtpoging doet. Net voor haar huwelijk met Albert, op 1 juli 2011, probeerde ze nog aan haar lot te ontkomen en te vluchten naar de luchthaven van Nice. Ze had een enkele reis naar Zuid-Afrika geboekt, toen ze werd tegengehouden door de politie en haar reispas in beslag werd genomen.

Ook vóór de bruiloft probeerde Charlène te vluchten. De eerste keer was twee maanden voor haar huwelijk, toen ze tijdens een trip naar Parijs haar trouwjurk ging passen. Daarna deed ze nog een poging tijdens de GP Formule 1 van Monaco.

Tags

CHARLÈNEPRINSES CHARLÈNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck