Nieuwe vriend Greetje komt niet uit Urk

Mark de nieuwe vriend van Greetje komt niet uit het vissersdorp
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Greetje, bekend uit de realityserie Urk!, onthulde eerder deze week dat ze een nieuwe vriend heeft. De grote vraag is: wie heeft het hart van Greetje weten te veroveren? Het zou gaan om déze man!

Greetje en haar nieuwe liefde staan deze week groot op de cover van weekblad Privé. ,,We hebben het twee maanden stil weten te houden, omdat we elkaar voorzichtig willen leren kennen”, vertelt Greetje aan weekblad Privé. ,,Maar je kunt je ook niet verstoppen, dus op een gegeven moment ging het als een lopend vuurtje door het dorp.”

Dít is hem

De naam van haar nieuwe vriend wilde Greetje nog even voor zichzelf houden, maar ze onthulde wel dat het om een schade-expert gaat. Ook komt hij niet uit Urk en moet hij ruim een uur rijden om langs te komen. Alles lijkt te wijzen naar Mark, een schade-expert uit Barneveld.

Dochters

Op de Linkedin van Mark valt te lezen dat hij bij het bedrijf DEKRA werkt. Zijn Instagrampagina heeft hij afgeschermd, maar er staat wel dat hij een dochter heeft. Zelf heeft Greetje twee dochters: Noa en Esmee. Wat vinden zij van de nieuwe liefde van hun moeder? ,,Het was voor hen in het begin wennen en daar heb ik alle begrip voor”, vertelt Greetje aan Privé. ,,Ik heb ook niets geforceerd, dat zou alleen maar averechts werken. Het is gaan groeien en nu zijn ze dol op hem. Hij komt een paar keer in de week langs en dan eten we met z’n vieren. We proberen ook in het weekend zo vaak mogelijk samen te zijn.”

Tags

URK!

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck