Nieuwe vriend Leontine onder druk gezet: ‘Wilde relatie niet bekendmaken’

Nieuwe vriend wilde niet publiek gaan met relatie met Leontine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine heeft het geluk in de liefde weer gevonden. Deze week werd bekendgemaakt dat multimiljonair John Huibregts het hart van de ex van Marco Borsato heeft veroverd. Hoewel John het zélf naar buiten bracht, had hij de relatie liever niet bekendgemaakt. Maar hij werd onder druk gezet…

John Huibregts leefde in anonimiteit, maar sinds deze week staat hij in het middelpunt van de belangstelling. De reden? Hij is de nieuwe vriend van Leontine. Hartstikke leuk natuurlijk, maar John wilde liever nog even buiten de schijnwerpers blijven.

Onder druk gezet door RTL Boulevard

Toch gaf hij zélf toe dat hij samen is met Leontine. ,,We hebben elkaar via een wederzijdse vriendin toevallig ontmoet”, zei hij tegen RTL Boulevard. ,,Zo is dit tot stand gekomen. Het kwam voor beiden heel onverwacht. We zijn aan het daten en elkaar aan het ontdekken en dat is heel fijn en heel leuk.”

De reden dat John dit toe heeft gegeven, zou te maken hebben gehad met het feit dat hij onder druk werd gezet door het programma. John wilde het nieuws namelijk nog onder de pet houden zodat het nog een tijdje ‘spannend’ bleef tussen hem en Leontine. Achteraf baalt hij dat het nieuws naar buiten is gekomen, laat Aran Bade weten in RTL Boulevard. ,,Hij vond het niet zo leuk. Het is voor hem natuurlijk helemaal nieuw dat de showbizz dan belt.”

DIT vindt Marco van de relatie

Het nieuws over de nieuwe relatie van Leontine is uiteraard ook terechtgekomen bij Marco Borsato. Wat vindt hij er eigenlijk van dat zijn ex-vrouw verder is gegaan? ,,Leontine is heel erg blij dat er door de kinderen goed op gereageerd is, ook door Marco”, laat Anouk Smulders, die uitgebreid met Leontine heeft gesproken, weten in Shownieuws.

Volgens Anouk zijn Leontine en John afgelopen weekend in Antwerpen geweest en hebben ze het leuk samen. ,,Ik vond het heel mooi dat ze zei: ‘Ik vind het heel erg fijn om weer geluk te voelen.”’

Tags

LEONTINEMARCO BORSATONIEUWE LIEFDENIEUWE VRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck