Nieuwe vriend voor Jutta Leerdam?

Nieuwe vlam voor Jutta?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam zag afgelopen zomer haar relatie met Koen Verweij stranden en sindsdien is ze niet meer met een andere man gespot. Tot nu, want momenteel zou ze samen met een man in Miami zijn. Heeft Jutta een nieuwe vriend?

Het jaar 2022 was voor Jutta het ‘heftigste jaar ooit’ op emotioneel gebied. In dat jaar werd haar duidelijk dat haar relatie niet zo stabiel was als ze wilde. Toch duwde ze haar twijfels steeds weg, tot er geruchten over haar relatie online verschenen. Daar dieper op ingaan wilde ze niet. ,,Maar dat is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten vlak voor de belangrijkste race van je carrière”, zei Jutta eerder in gesprek met het AD.

Nieuwe liefde

Uiteindelijk besloot Jutta de knoop door te hakken en voor zichzelf te kiezen. Het vrijgezellenleven bevalt haar wel, al liet ze wel snel merken dat ze openstaat voor een nieuwe man in haar leven. ,,Ik ben niet een type om de rest van mijn leven vrijgezel te blijven”, vertelde ze destijds.

Samen in Miami?

Die nieuwe liefde lijkt ze al gevonden te hebben, want volgens Juicechannel is ze op dit moment met een man in Miami. ,,Beiden zijn op dit moment in Miami! Toeval of is er toch meer aan de hand?”, schrijft het juicekanaal op Instagram.

‘Bedrogen’

Het gaat om de professionele bokser Jake Paul, die al eerder werd gelinkt aan Jutta. Jake is pas sinds een paar maanden vrijgezel. ,,De verkeerde roos geplukt”, schreef hij drie maanden geleden op Instagram over de breuk met zijn ex-vriendin. Volgens zijn volgers lag de breuk aan hem. ,,Heeft hij haar niet bedrogen, zoals hij bij al zijn vriendinnen doet?”, reageerde een volger. Hopelijk blijft hij Jutta wél trouw…

Tags

JUICEJUTTA LEERDAMNIEUWE LIEFDENIEUWE VRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck