Nieuwe vriendin brengt glimlach terug op gezicht Liam Payne

Door: DitjesDatjes
21-09-2019

Liam Payne kan weer lachen na zijn pijnlijke breuk met Cheryl Cole. Dat heeft hij allemaal te danken aan zijn nieuwe vriendin Maya Henry. Op Instagram bedankt de voormalig One Direction-zanger haar voor het hervinden van zijn geluk.

“Soms herken ik deze gelukkige man niet”, schrijft hij bij een foto van de twee tortelduifjes. “Ik ben heel blij dat jij hem terug hebt gebracht.” Liam (26) bevestigde afgelopen week voor het eerst in de media dat hij weer een vriendin heeft. Hij bedankt de mensen achter zijn platenlabel voor hun hulp, maar in het bijzonder Maya die volgens hem zorgt voor “de grootste glimlach op mijn gezicht, tijdens alle stress, en me doet beseffen hoe perfect mijn leven eigenlijk is.”

Instagrammodel Maya (19) is de dochter van de Texaanse advocaat Thomas J. Henry. Kort na de breuk met Cheryl, met wie Liam een zoontje heeft, werd de zanger al met Maya gespot. Maar afgelopen week sprak hij voor het eerst over haar in een radio-interview. “Mijn leven is de laatste tijd heel normaal en dat is goed, want ik heb het heel erg naar mijn zin”, zei Liam in de radioshow KISS Breakfast.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen