Nieuwe vriendin voor Kanye West?

Nieuwe vriendin voor Kanye?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kanye West is met een mysterieuze blonde vrouw gespot. Er zijn foto’s uitgelekt waarop te zien is dat Ye samen met deze vrouw aan het dineren is in het Waldorf Astoria Beverly Hills.

Nadat zijn relatie met Kim Kardashian op de klippen liep, werd Kanye West met meerdere vrouwen gespot. Zo werd hij eerder gekoppeld aan Julia Fox en aan Chaney Jones, maar met beiden zou het daten niet uitgelopen zijn op een relatie. Sterker nog: Kanye lijkt al een nieuwe vriendin te hebben.

Is DIT zijn nieuwe vriendin?

TMZ heeft een foto bemachtigd van Ye en de blondine in het Waldorf Astoria Beverly Hills. Bronnen vertellen dat het stel gezellig aan het kletsen was en dat ze zich op hun gemak leken te voelen. Kanye wordt de laatste tijd vaak in het hotel gespot; TMZ vermoedt zelfs dat hij er tegenwoordig woont. Ook met dezelfde vrouw is hij vaker in het hotel gespot. Eerder deze week liep hij zelfs met haar naar binnen. Het is nog onduidelijk wie de nieuwe vriendin van Kanye is, maar: ,,Veel mensen denken dat de dame Ashley Martelle is die met Kanye West is gespot”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Tags

KANYE WESTNIEUWE VRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck