Nieuwe vriendin Wesley Sneijder volgt ex Yolanthe

Vriendin Wesley Sneijder BFF met Yolanthe
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wesley Sneijder maakt er geen geheim van dat hij nog altijd een hechte band met zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau heeft. En blijkbaar heeft ook zijn vriendin Romy Lukassen een goede band met Yolanthe…

Wesley Sneijder mocht gisteren veertig kaarsjes uitblazen en ter ere van zijn verjaardag gaf hij afgelopen weekend een groot feest. Uiteraard was zijn vriendin ook van de partij.

Romy Lukassen

,,Romy Lukassen was ook aanwezig op het verjaardagsfeestje van Wesley Sneijder”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Twee weken geleden zagen we dit stel ook in Turkije tijdens een barbecue.”

Zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau en zoon Xess Xava waren niet van de partij, maar Realityfbi deed wel een andere ontdekking. Romy en Yolanthe volgen elkaar op Instagram, wat lijkt te betekenen dat de twee vrouwen het goed met elkaar kunnen vinden.

Band Yolanthe

Vorige week vertelde Wesley nog openhartig over zijn band met Yolanthe. ,,Yolanthe weet alles van mij en ik van haar”, zei hij in gesprek met weekblad Story. ,,We vertellen elkaar alles. Die vertrouwensband zal altijd blijven. Net als mijn gevoel voor haar. Ik zal altijd van Yolanthe blijven houden.”

Tags

WESLEY SNEIJDERYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck