Nieuw(s) liefdeskoppel Milika en Edvard

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Wat een heerlijk liefdesnieuws! Ze zouden het zelf kunnen presenteren van vreugde: Milika Peterzon (55) en de 69-jarige Edvard Niessing zijn verliefd.

Voor Milika, na al haar tegenslag – ze kreeg een beroerte – een fantastische opsteker en dat geldt ook voor trambestuurder Edvard Niessing.

,,We willen zo vaak mogelijk in elkaars gezelschap zijn en de vonken spatten er vanaf, ook al is onze liefde eigenlijk nog heel pril”, aldus Edvard Niessing in De Telegraaf.

Milika kreeg tijdens een wandeling op de hei bij Het Gooi de beroerte. Een wandelaar trof haar destijds daar bewusteloos aan.

Peterzon had twaalf jaar lang een relatie met Jurgen Smit, voormalig presentator van tuinprogramma’s bij zowel SBS als RTL. In 2016 ging het stel uit elkaar.

In september 2014 werd Peterzon getroffen door een dubbele hersenbloeding. Na de hersenbloedingen kreeg ze hemianopsie en epilepsie.

Peterzon was tussen 1984 en medio 1986 te zien als omroepster bij de TROS. Op 28 augustus 1995 keerde ze terug op televisie bij SBS 6, waar ze mede verantwoordelijk was voor de presentatie van het nieuwsprogramma Hart van Nederland. In april 2012 werd bekend dat SBS 6 het nieuwsprogramma wilde vernieuwen, waardoor onder meer Milika Peterzon werd ontslagen. Ze presenteerde op 25 juli 2012 haar laatste uitzending.

 

 

Tags

Edvard NiessingJurgen SmitMilika PeterzonSBS

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie