Nikki de Jager beetgenomen door Mindf*ck Victor Mids

Nikkie de jager
Door: Jos La Grande
07-11-2021

Door het beeldscherm een ballon doorprikken is nog niet eerder vertoond op de Nederlandse televisie. Nikkie de Jager was letterlijk ontgoocheld toen illusionist Victor Mids in zijn programma Mindf*ck met een naald via het beeldscherm van zijn laptop een zwarte ballon liet ontploffen.

Het waren waarschijnlijk niet de lange, opgemaakte nagels van Nikkie Totorial die voor de knal zorgden, maar eng is het wel als een televisiepresentator op afstand een ballon kan doorprikken.

Of was de ballon door de productie aan Nikki gegeven en is van tevoren bekend dat die twee minuten na opblazen ontploft? Dus als Victor Mids zijn naald laat zien, weet hij dat het moment niet ver meer weg is dat de ballon knapt?

Veel kijkers

Met bijna 1,4 miljoen kijkers is het nieuwe seizoen, waarin Mids vorige week nog André Rieu liet zweten toen er een bulldozer mogelijk over zijn Stradivarius walste, succesvol. Nu was het de beurt aan Nikkie de Jager.

Hoogtepunt was het moment dat Victor getooid met een papieren zak over zijn hoofd, vroeg om Nikkie zich geheel zelfstandig zich op te maken. Ze had overigens daarvoor wel veel van haar variaties op foto’s bekeken.

‘Doe normaal man’

Nikkie tekent een gebit rond haar mond en brengt een gouden omgekeerde diadeem aan op haar voorhoofd. En wat bleek? Victor Mids trekt de papieren zak van zijn hoofd en bleek de identieke opmaak te hebben als Nikkie de Jager. Volgens Mids had hij enkele uren daarvoor dit aangebracht op zijn gezicht.

,,Dit kan niet, ik heb kippenvel tot op mijn bot, doe normaal man”, riep de verbouwereerde Nikkie. Er was wel een verschil: Victor Mids had een sterretje geplakt op zijn voorhoofd, terwijl bij Nikkie op dezelfde plek een klein glimmend steentje straalde.

Meer DenD