Nikkie de Jager afgekraakt na Adele-interview: ‘Het is een enorme act’

Nikkie de Jager krijgt kritiek op interview met Adele
Door: Charlotte Wijnen
03-12-2021

Haar grote droom is uitgekomen: Nikkie de Jager mocht de make-up doen van Adele. Ze publiceerde de video op haar YouTube-kanaal en hoewel ze overspoeld werd door complimenten, was niet iedereen enthousiast…

Dat Nikkie de Jager één van de grootste sterren van de wereld wist te strikken voor haar show, was een droom die uitkwam. ,,Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt. Ik droom hier al jaren van”, zegt Nikkie aan het begin van de video. De twee bespreken de nieuwe muziek van Adele, en Nikkie doet uiteraard haar make-up.

‘Ze is zó overdreven!’

Fans van Nikkie waren onder de indruk en ze werd dan ook overspoeld met complimenten. Maar niet iedereen is enthousiast. In Shownieuws werd de video uitgebreid besproken en Guido den Aantrekker had geen goed woordje over Nikkie. Hij vindt vooral dat ze ‘heel overdreven’ praat. ,,Ze is een performer eerste klas, maar het is dus wel een enorme act wat ze doet. Het is zo overdreven!”

Zijn collega Anouk Smulders is het totaal niet met hem eens. ,,Het is toch fantastisch dat ze dit doet en het is toch ook een show? Ze zit die vrouw helemaal te glammen. Dit is haar ding wat ze doet”, waar ze geïrriteerd aan toevoegt dat Guido het moment ‘totaal zit te verpesten’. Maar Guido blijft bij zijn standpunt. ,,Het is gewoon hoe zij praat. Dat is gewoon een enorme act.”

DenD promoties