Nikkie de Jager kreeg in Los Angeles aanbod voor filmrol

Door: DitjesDatjes
19-05-2022

YouTube-ster en presentator Nikkie de Jager kreeg onlangs in Los Angeles een aanbod voor een filmrol. Maar deze kans vervloog toen de castingdame die haar aansprak er achter kwam dat zij in Nederland woont.

Dat vertelde De Jager op het festival in Cannes. Zij was hier aanwezig om de grote openingsavond te verslaan voor TikTok. Naar de live-uitzending keken 1,1 miljoen unieke kijkers.

“Ik was een paar weken geleden op de wereldpremière van Doctor Strange in Hollywood”, aldus De Jager. “Toen ik de zaal uitliep, kwam er een vrouw naar mij toe die zei: jij bent de perfecte vrouw voor een rol die ik moet casten! Het was een mevrouw van een groot bedrijf, ze had onder andere Suicide Squad gemaakt. Dus ik zei: ik geef je mijn nummer!” Maar toen De Jager zei dat ze een Nederlands nummer had, verviel het aanbod. “Nederland? Nou, laat dan maar! Blijkbaar was ik toch niet zo perfect voor de rol.”

Zombiekomedie

Het lijkt de presentatrice en visagiste geweldig om een keer in een film te acteren. “Maar als ik het doe, dan wil ik het wel goed doen. Dus niet met een klein rolletje, maar gróót. En bij voorkeur internationaal.” De Jager heeft al vaker contact gehad met Nederlandse filmmakers die haar in gedachten hadden voor een film. “Maar het was altijd iets heel kleins. Of dat ik dacht: moet dit nou echt mijn eerste rol zijn? Dan wacht ik liever nog even.”

In Cannes zag De Jager woensdag de openingsfilm van het festival, de zombiekomedie Coupez!, over een overspannen regisseur die een horrorfilm draait. “Het is een krankzinnige film, ik overwoog bijna weg te gaan. Maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Ik ben ook een groot fan van horror. Vroeger, toen ik jonger was, viel ik er altijd mee in slaap, ik werd er heel rustig van.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD