Nikkie de Jager nog meer afgevallen

Door: Hans Jacobs
08-04-2019

Nikkie de Jager verklaarde in 2018 de oorlog aan haar figuur. Haar doel was om veel kilo’s kwijt te raken en dat is heelgoed gelukt. De visagiste is ruim 18 kilo kwijt geraakt door te sporten in haar eigen privé-sportschool.

Beledigingen

Nikkie heeft miljoenen volgers op verschillende social media kanalen die haar elke dag bekijken. Daar hoort de nodige kritiek ook bij. Ze werd dan ook vaak beledigd door haar volgers, die perse even wilden laten weten dat ze te dik is. Nikki trekt het zich niet aan, in een interview met Patty Brard zegt ze: ,,Ik hoor het al tien jaar, dan denk je ga zelf eens even iets doen.”

Ze volgt ook het advies wat Kim Kardashian haar ooit gaf. ,,Waarom zou je een comment waar iemand twee seconden de moeite voor deed, jouw hele dag laten verpesten?”

Zware tijd

De familie De Jager heeft het de laatste tijd zwaar. Niet zolang geleden is het stiefbroertje van Nikkie overleden. Toen Nikkie het nieuws te horen kreeg zat ze midden in de opnames van Wie Is De Mol. Ze verlietdaarom ook het programma.

Om haar broertje te eren heeft Nikkie een speciale tattoo laten zetten. Op haar bovenarm heeft ze een Big Mag laten zetten. Want als haar broertje iets te vieren had wilde hij altijd een Big Mag halen, zei de visagiste.

Meer DenD