Nikkie de Jager pissig: ‘mijn content gestolen door vreemdeling’

Door: Ditjes en Datjes
30-07-2022

Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, is pissig. De YouTube-ster vertelt op Instagram dat haar videos zijn gestolen door een wildvreemde…

,,Ik ben zo pissig”, schrijft Nikkie de Jager op haar Instagram in grote letters. ,,Een totale vreemdeling heeft een account gecreĆ«erd en al mijn content gestolen”. De visagiste laat een schermafbeelding van een YouTube-account erbij zien.

Nep-account

Het neppe account, dat zich voordoet als Nikkie, heet NikkieTutorials Shorts en plaatst dus alleen maar korte videos. Er is zelfs een nep-mailadres te vinden om te contacten voor eventuele samenwerkingen. ,,Mensen zijn zo gemeen”, schrijft de Op het account is zelfs een nep-emailadres te vinden voor eventuele samenwerkingen.

Nikkie doet een oproep naar al haar 16.3 miljoen volgers om het nep-account te rapporteren zodat YouTube het account kan verwijderen.

Agressieve overval

Dit is niet de eerste keer dat De Jager wordt lastig gevallen. Twee jaar geleden werden Nikkie en haar verloofde overvallen in hun eigen huis door vier gewapende mannen met pistool en koksmes. Ze werden op stoelen vastgebonden met ducttape, touwen en tiewraps. Tot op de dag van vandaag hebben de twee nog steeds last van het incident. ,,Ze liepen volgens hun therapeut ernstig psychisch trauma op en hebben beiden EMDR-therapie ondergaan om de overval te verwerken.”

Meer DenD