Nikkie de Jager slaat terug naar Maxim Hartman

Nikkie maakt gehakt van Maxim
Door: Charlotte Wijnen
11-04-2022

Maxim Hartman schold Nikkie de Jager onlangs uit voor ‘Poolse prostituee’. Die opmerking is Nikkie nog altijd niet vergeten. In het programma ‘Make Up Your Mind’ slaat ze terug naar Maxim.

Afgelopen weekend was de eerste aflevering van Make Up Your Mind te zien. In het programma worden bekende Nederlandse mannen door visagisten omgetoverd tot dragqueens en geven een optreden. Vervolgens moeten twee panels onder leiding van Nikkie de Jager en Fred van Leer de beroemdheden raden.

‘Maxim heeft geen hart’

De jury had het bij de eerste aflevering al direct moeilijk. Zo zorgde Juno Hearts voor veel verwarring bij Nikkie de Jager. ,,Het ging bij mij helemaal fout, want ik dacht Juno Hearts… You have no heart. Toen kwam ik uit bij Maxim Hartman”, concludeerde Nikkie.

Toch denkt Nikkie niet écht dat Maxim mee zou doen aan het programma. ,,Ik heb onlangs gehoord dat hij heel erg tegen make-up is, dus ik denk niet dat hij het is.”

‘Ordinaire Poolse prostituee’

Nikkie doelde hiermee op een sneer van Maxim op Instagram. ,,Iedereen is altijd zo vol lof over Nikkie Tutorials. Oh, ze is zo geweldig. Ze kan zo goed presenteren”, schreef hij. ,,Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostituee. Helemaal dichtsmeren die hap. Volstucen die poriën.”

Meer DenD