Nikkie onthult grootste geheim: ‘Ik ben transgender’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nikkie de Jager heeft op Youtube een video geplaatst waarin ze haar grootste geheim vertelt. Over de make-upgoeroe gingen al een tijd geruchten rond, en die blijken waar. Nikkie is geboren als jongen.

‘I’m coming out’

Op maandagavond verscheen een video op Youtube met de titel ‘I’m coming out’. Ze maakt duidelijk het ontzettend spannend en eng te vinden dat ze haar geheim vertelt, maar ook dat ze het tijd vindt om eerlijk te zijn. ,,Met dit bericht wil ik kleine Nikkie’s inspireren en hen het gevoel geven dat ik hen begrijp.” Toen Nikkie jonger was kreeg zij veel steun van haar moeder, vertelt ze in de video. Haar moeder begreep haar en steunde haar compleet toen de zesjarige Nikkie besloot zich te kleden als een meisje. Toen Nikkie veertien jaar oud was kreeg ze hormonen en groeiremmers en op haar negentiende onderging ze een geslachtsveranderende operatie.

Bang om te verliezen

Nikkie heeft het geheim niet alleen goed verborgen te houden voor haar fans en volgers, maar ook voor haar dierbaren. Zelfs haar verloofde Danny wist niet dat Nikkie geboren is als jongen toen ze een relatie kregen. ,,Alles voelde zo magisch en goed, dat ik bang was hem te verliezen als ik hem mijn hele verhaal vertelde”, zegt Nikkie daarover. Gelukkig accepteerde Dylan de geschiedenis van Nikkie, al was hij wel erg geschrokken.

De reden dat Nikkie dit vertelt is niet zo positief. De make-artieste merkte dat er een aantal mensen wisten van haar geheim en dat nieuws zelf naar buiten wilden brengen. De Youtuber wil benadrukken dat ze, nu dit nieuws bekend is, niet anders is dan daarvoor.

 

Tags

GERUCHTENJONGENNIKKIE DE JAGERTRANSGENDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck