Nikkie Plessen in zelfde hotel tijdens ‘dramanacht’ Lil’ Kleine en Jaimie

Door: Lola van Leeuwen
29-05-2021

Tijdens de beruchte nacht in het OKU Hotel op Ibiza, was naast Jaimie Vaes en Lil’ Kleine ook Nikkie Plessen een van de gasten. Maar de modeontwerpster wist niets van alle ‘drama’ dat zich heeft afgespeeld die nacht.

Terwijl Lil’ Kleine midden in de nacht werd opgepakt voor het mishandelen van zijn verloofde Jaimie, draaide Nikkie zich nog even om in haar luxe suite in het hotel. Ze laat weten de volgende dag pas achter alle commotie te zijn gekomen.

‘Honderd oproepen gemist’

Plessen lag al vroeg op bed: ,,Wij moesten allemaal om elf uur slapen, want dat is nog het corona gegeven wat op Ibiza is: een avondklok”, vertelt ze bij RTL Boulevard. ,,Wij lagen gewoon allemaal in onze hotelkamer. Ik werd de volgende dag wakker, zat aan mijn ontbijt en ik denk dat ik honderd oproepen gemist had” aldus de presentatrice.

Niets van meegekregen

,,Het nieuws was eigenlijk eerder in Nederland dan het bij ons aanwezig was”, laat Nikkie weten. ,,Wij hebben daar zelf als gasten – er zijn 200 kamers – niets van meegekregen.” Boulevard vraagt zich af of dan echt niemand iets heeft gehoord, waarop ze antwoordt: ,,Natuurlijk hebben wij het daar ook over. Maar de grap is dat iedereen in Nederland elke keer meer kon vertellen dan wij op de locatie zelf konden vertellen.”

Meer DenD