Nikkie Plessen speelt de BN’er op wintersport

Nikkie Plessen is een 'celebrity'
Door: Charlotte Wijnen
09-03-2022

Nikkie Plessen gedraagt zich als een echte verwaande BN’er op wintersport. In een video die ze deelt op TikTok loopt ze door een winters dorp heen met een zonnebril op, terwijl de zon nergens te bekennen is. ,,I’m a celebrity!”

Nikkie weet als de beste hoe ze een personeelsuitje moet organiseren. Ze heeft tientallen medewerkers uitgenodigd voor een tripje naar Saalbach, om daar een week lang te genieten van de winterse gezelligheid.

Personeelsuitje

Aan de beelden op haar Instagram is te zien dat ze het enorm naar hun zin hebben. ,,Een week waar we altijd zo naar uitkijken met z’n allen! Echt dé bende van ellende. Maar o zo gezellig!”, schrijft ze op Instagram bij een groepsfoto.

‘I’m a celebrity!’

En van Nikkie zijn we wel gewend dat ze niet alleen in luxe baadt, maar zich ook als een echte luxepoes gedraagt. Op TikTok heeft ze een filmpje gedeeld waarbij ze door de winterse straten loopt.

Ze wil haar zonnebril op doen, zoals een echte beroemdheid dat altijd doet. ,,Hé, de zon schijnt niet hoor!”, roepen meerdere mensen. ,,I’m a celebrity!”, roept Nikkie terug. En beroemdheden hebben natuurlijk áltijd de zonnebril op, ook als de zon niet schijnt.

Meer DenD