Noa Vahle reageert op geruchten: ‘Bronnen beter checken’

Noa Vahle reageert op geruchten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Noa Vahle reageert via Instagram op de geruchten dat ze met een privévliegtuig van Griekenland naar Nederland zou zijn gereisd om de begrafenis van Daniëlle van ’t Schip bij te wonen.

De dochter van Linda de Mol was vorige week maandagavond in Athene om verslag te doen van de wedstrijd tussen Griekenland en Nederland. Op dinsdag moest ze weer vroeg in Amsterdam zijn voor de begrafenis van Danielle van ’t Schip. Om tijdig bij de begrafenis aanwezig te kunnen zijn, zou haar oom John naar verluidt Noa met een privévliegtuig hebben laten overvliegen vanuit Griekenland. Dit meldde weekblad Story op basis van een doorgaans betrouwbare bron.

Bewijs

Noa reageert nu zelf op de roddels en ontkracht het verhaal. Ze nam ’s ochtends vroeg een KLM-vlucht terug vanuit Athene, en deelt haar ticket als bewijs. ,,Goed verhaal, Ik zat om half 6 ’s ochtends in een (voor jullie informatie: normaal) vliegtuig om op tijd bij een begrafenis te zijn.”

‘Check je bronnen beter’

,,Misschien je ‘bronnen’ voortaan iets beter checken”, sneert Noa richting Story. Haar manager bevestigt ook dat het verhaal niet klopt. ,,Noa had haar terugvlucht goed gepland en wist dat ze op tijd terug zou zijn.”

Tags

NOA VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck