Noa Vahle reageert op seponering Jeroen Rietbergen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het Openbaar Ministerie heeft de zaak tegen Jeroen Rietbergen geseponeerd vanwege gebrek aan bewijs. Wat vindt Noa Vahle ervan dat haar stiefvader niet vervolgd wordt?

In De Oranjezomer vraagt presentatrice Hélène Hendriks aan Noa Vahle of ze iets wil zeggen over het nieuws dat haar stiefvader niet vervolgd wordt. ,,Nou, liever natuurlijk niet, maar ik begrijp ook dat je het vraagt”, antwoordt Noa. ,,Inhoudelijk niet, want ik denk dat je dat eigenlijk nooit op de totaal juiste manier kan verwoorden, dus dan kun je dat denk ik maar beter niet doen. Ik denk dat er gisteren ook voldoende over gezegd is.”

Opgelucht

Toch zegt Noa dat ze blij is met het nieuws. ,,Als je puur aan mij persoonlijk vraagt hoe dat is, dan ben ik natuurlijk opgelucht”, legt ze uit. ,,Ik denk zeker omdat het zo lang heeft geduurd dat het voor iedereen die daarbij betrokken is, dat het heel veel impact heeft, dus in die zin ben ik blij dat we ons hopelijk nu weer op de toekomst kunnen focussen en een beetje uitgaan van het positieve. Ik denk dat ik het daarbij wil laten.”

Beschadigd

Noa rept met geen woord over The Voice of Holland-kandidate Nienke Wijnhoven, die Jeroen ervan beschuldigd haar te hebben misbruikt. Voor Nienke is het nieuws dat Jeroen niet wordt vervolgt een enorme klap in het gezicht. Haar advocaat Sébas Diekstra reageerde woest op het besluit van het OM. ,,Ze hebben haar onnodig beschadigd”, zei hij tegen het AD.

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLNOA VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck