Noel sprakeloos om impact Oasis-song

Door:
24-06-2017

PILTON – Noel Gallagher zegt sprakeloos te zijn geweest toen hij merkte dat Don’t Look Back In Anger van Oasis zo’n impact had op de inwoners van Manchester, vlak na de aanslag in die stad eind mei. Dat zei de oud-frontman van de band tijdens een vragenuurtje op het festival Glastonbury.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Na de aanslag bij het concert van Ariana Grande in Manchester werd in de stad een minuut stilte gehouden, waarna de aanwezigen spontaan Don’t Look Back In Anger zongen. “Ik zat er thuis naar te kijken”, vertelde Noel. “Voor het eerst van mijn leven was ik totaal sprakeloos. Ik werd er echt door gegrepen.” De popster vertelde dat hij er nog steeds van onder de indruk is.

Noel was op Glastonbury voor een speciale vertoning van de documentaire Supersonic over Oasis. Zijn broer Liam trad zaterdagavond op. Van een reünie kwam het opnieuw niet. Tijdens het benefietconcert One Love Manchester van Ariana Grande voor de slachtoffers van de aanslag vlak na haar concert, hoopten fans dat Noel samen met Liam op het podium zou verschijnen. Dat gebeurde niet.

Liam speelde zaterdagavond wel songs van Oasis. Hij sloot af met een a capella-versie van Don’t Look Back In Anger en droeg de song op aan de slachtoffers van de grote flatbrand in Londen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD