Nog een carrièrestap voor Roxeanne

hazes
Door: Tanja Brouwer
14-09-2017

Humberto Tan, Gerard Joling, Nikki Plessen en Bridget Maasland hebben het: een eigen kledinglijn.

Carrière

De carrière van Roxeanne Hazes zit de laatste tijd behoorlijk in de lift. Onlangs is haar eerste solo-album op de markt gekomen, is bekend geworden dat zij de huisband van De Wereld Draait Door is komend seizoen, en treedt ze overal in Nederland op. En nu ontwerpt ze een eigen kledinglijn.

Wanderlust

Dat doet ze in samenwerking met Wanderlust. Een merk wat zichzelf omschrijft als ‘An vintage inspired mix and match of dreamy bohemian styles and prints with a rock & roll soul. For everyone who dares to stand out.’ Geen tijd voor ‘basics’. Helemaal hip dus.

Op dit moment heeft Roxeanne vijf items ontworpen en over twee weken zijn ze in geselecteerde winkels en online te koop. Benieuwd naar de stijl van Wanderlust? Bekijk dan alvast hier de website.

Vlechten

Op Instagram laat Roxeanne weten het heel leuk te vinden om kleding te ontwerpen. Maar niet alleen heeft ze een nieuwe hobby, ook haar haar is nieuw! Had ze een tijdje geleden nog een korte bob en grijs haar, nu gaat ze voor heel veel vlechten.
De foto’s zijn overigens genomen op een feestje van Wanderlust.

https://www.instagram.com/p/BY_YhCbBRVc/?taken-by=roxeannehazes

 

En ook haar verloofde is ontzettend trots op haar:

 

 

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen