Nóg een bruiloft voor de Meilandjes? ‘Montana wil twee keer trouwen’

Weer gaan de Meilandjes trouwen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn pas net getrouwd of het gaat alweer over de volgende bruiloft binnen de familie Meiland. Montana en Dirk zijn al acht jaar samen en van een huwelijksaanzoek is er nog altijd geen sprake. Maar nu lijkt het er toch op dat ook zij in het huwelijksbootje stappen.

Nu Maxime getrouwd is, zijn alle ogen gericht op haar zus Montana, die al lange tijd samen is met Dirk. Hoewel de twee nog steeds niet samenwonen, hebben ze grootse toekomstplannen.

‘Van een huwelijk komt een huwelijk’

Montana en Dirk zijn al een lange tijd op zoek naar een woning, maar hebben tot nu toe nog geen geluk gehad. ,,We kijken hier in de omgeving: de bollenstreek, Leiden, Voorschoten, in die contreien”, vertelde Montana eerder in weekblad Party. ,,Dirk en ik zitten op één lijn met wat we willen.”

En na de bruiloft van Maxime beginnen ook andere plannen te kriebelen. Op de bruiloft liet Dirk doorschemeren dat hij wellicht een aanzoek aan het voorbereiden is. ,,Van een huwelijk komt een huwelijk”, zei hij.

Ook een Poolse bruiloft

De bruiloft van Montana en Dirk zal er wel anders uit gaan zien dan die van Maxime en Leroy. Er gaat namelijk niet één keer getrouwd worden, maar twee keer! De moeder van Dirk is namelijk Pools en woont in Polen.

Erica en Martien doen in hun podcast al een boekje open over het huwelijk. Zij weten namelijk zéker dat Montana de volgende bruid zal worden in hun familie. ,,Wij vinden dat heel leuk, want als het dan ooit gaat plaatsvinden is het in Nederland en in Polen”, vertelt Erica.

Dirk vertelde al eerder in weekblad Story hoe de bruiloft er in Polen dan uit zou komen te zien. ,,Dat begint in de kerk, ’s middags gaan we al naar de feestzaal, waar er flink wordt gedronken en gegeten. Dat duurt dan tot in de vroege ochtenduurtjes. Een dag later wordt alles nog eens dunnetjes overgedaan”, zei hij. Dat belooft een groot feest met, zoals we van de Meilandjes gewend zijn, liters wijn!

Tags

BRUILOFTFAMILIE MEILANDHUWELIJKMEILANDJESMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie