Nóg een grote tegenslag voor Veerkampjes

Door: Tanja Brouwer
17-07-2019

In Huize Veerkamp zal het de komende tijd misschien niet zo gezellig zijn als normaal. Begin deze maand kreeg Hanny namelijk te horen dat ze huidkanker heeft, en nu blijkt ook Ton dezelfde ziekte te hebben.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zon

Het stel houdt van de zon. Dat bekende Hanny eerder deze maand toen het nieuws van de ziekte naar buiten kwam. ,,de dokter zag wel dat ik veel in de zon had gezeten vroeger, en nu nog. Ik hou van de zon. Ik moet me meer insmeren, met factor 50. En dat doe ik ook niet.” Gelukkig is de ziekte bij Hanny nog goed te behandelen. Het blijkt te gaan om een klein plekje in haar gezicht.

Ook bij Ton lijkt de huidkanker goed te behandelen. Bij hem gaat het om twee plekjes op zijn neus en rug. ,,Het is niet kwaadaardig. Ik moet naar de plastisch chirurg en die gaat het wegsnijden. Leuk is het niet, maar zo erg zal het niet wezen. Er zijn zwaardere operaties”, zegt Ton tegen Shownieuws. ,,Het is niet zo’n ding dat helemaal naar binnen vreet.”

Man Bijt Hond

Helaas was dit voor Ton en Hanny niet de eerste tegenslag die ze deze maand te horen kregen. Het werd onlangs namelijk ook duidelijk dat het stel, bekend geworden door programma Man Bijt Hond, niet te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen. Wel organiseren ze regelmatig een bingo in een Amsterdams café in de Rijnstraat.

Meer DenD