Nóg een MAFS-koppel uit elkaar: Kim verhuist zonder Antoine naar Tenerife

Kim en Antoine uit elkaar?
Door: Charlotte Wijnen
09-05-2022

De eerste koppels zullen morgen hun definitieve besluit maken in Married at First Sight: blijven ze samen, of gaan ze scheiden? Kim lijkt de uitkomst al te hebben verklapt. Op Instagram laat ze weten te verhuizen naar Tenerife. Maar dan wel zónder Antoine… Heeft het koppel de scheidingspapieren dan toch ondertekend?

Vanaf de eerste aflevering van Married at First Sight proberen kijkers erachter te komen welke koppels een echte match zijn en welke niet. De laatste weken voor de ontknoping druppelen de roddels dan ook binnen. Zo is bijvoorbeeld Rowan gespot zonder trouwring en is het bij Joep en Caroline inmiddels wel duidelijk dat ze niet bij elkaar passen.

Verhuizen naar Tenerife

Maar ook de relatie van Kim en Antoine loopt niet meer van een leien dakje. Na de huwelijksreis lijkt er iets veranderd te zijn in hun relatie en het samenwonen verloopt dan ook niet geheel vlekkeloos.

Toch is het afwachten tot het moment van het definitieve besluit waar de koppels besluiten om de ring om te houden of af te doen. Maar in een bericht op Instagram lijkt Kim de uitkomst al te verraden: ze gaat namelijk verhuizen naar Tenerife.

,,Nederland je was geweldig maar ik ga terug naar het geweldige mooie eiland om hier weer een mooi, nieuw avontuur aan te gaan”, schrijft ze. Kim woonde al eerder op Tenerife, maar was een jaar geleden teruggekomen naar Nederland.

‘Jouw droomprins komt wel’

Of ze haar trouwring echt gaat inleveren, zal pas duidelijk worden in één van de komende twee afleveringen. Toch denken volgers al te weten wat die uitkomst gaat zijn. ,,Veel geluk daar en hopelijk vind je daar alsnog de man van je dromen”, zo reageert een volger. En een ander: ,,Kim geniet van je plekje daar. En jouw droomprins komt wel.”

Meer DenD