Noodgedwongen carrièreswitch voor Rogier Smit

Rogier Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tussen Frank en Rogier is het afgelopen, wat ook betekent dat hun programma bij RTL op de tocht staat. En dat zal flink wat inkomsten gaan schelen…

Streep door programma?

Een verzoening tussen het duo is uitgesloten en de scheiding is in volle gang. ,,Rogier en ik hebben op dit moment helaas alleen nog contact via onze advocaten”, zei Frank in weekblad Story. En hoewel de scheiding tussen de twee nog niet officieel is, de interesse van Frank zijn kant is wel verdwenen. ,,Ik voel me niet meer getrouwd, maar het moet nog wel geregeld worden.”

Het stel heeft een driejarig contract bij RTL, en zou daar naar verluidt samen zo’n vier ton per jaar verdienen. Maar door hun programma staat vermoedelijk al een dikke streep. Na hun ruzie zouden er al wat opnames gemaakt zijn, maar de draaidag zou geen succes zijn geweest. Dat meldt weekblad Party.

Noodgedwongen andere carrière

En terwijl Frank vakantie aan het vieren is in Frankrijk, moest Rogier noodgedwongen op zoek naar een andere manier om zijn centen te verdienen. Rogier zou wel een winkelpand hebben met een tweekamerappartement erboven die hij beide verhuurt, maar dat is geen vast inkomen.

Daarom gaat hij voor een bijzondere carrièreswitch. Rogier heeft een webshop gelanceerd onder de naam ‘Make Me A Star’, waar hij tot nu toe alleen nog petjes verkoopt.

Hopelijk voor Rogier draait dit op een succes uit. Ongetwijfeld zou hij aan Frank willen bewijzen dat ook hij financieel op zijn eigen benen kan staan…

Tags

Frank en ROgierFrank Jansenfrank rogierRogier Smit

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie