Noodkreet Justin Bieber: ,,Bid voor mij!”

Door: Hans Jacobs
11-03-2019

Het gaat niet goed met Justin Bieber. Er gaan al enkele maanden geruchten dat de Canadese zanger gebukt gaat onder zware depressies. Nu reageert hij…

Al maanden gaan er geruchten over Justin Bieber. De zanger zou zwaar depressief zijn. Onlangs verbrak Bieber het stilzwijgen en beaamde hij dat hij door een zware periode gaat. ,,Ik ben behoorlijk met mezelf aan het worstelen. Ik heb geen grip meer op mijn leven en voel me raar. Ik wil jullie vragen om voor mij te bidden. Gebed werkt echt, bedankt.” Na een jarenlange knipperlichtrelatie met Selena Gomez, trouwde Bieber in september 2018 met topmodel Hailey Baldwin. Die echtverbintenis is vooralsnog geen sprookje: ,,Ik ga hier niet liegen en zeggen dat het allemaal een magische fantasie is”, zo liet Hailey weten. ,,Je wordt niet elke dag wakker met de gedachte: ik ben zo verliefd en jij bent perfect. Dat is niet wat getrouwd zijn is. Het is hard werken, elke dag opnieuw.”

Enfant terrible

Justin Bieber stond als tieneridool jarenlang bekend als een enfant terrible. Het ene schandaal volgde op het andere. Over die periode zei hij later: ,,Ik was meer een realityster, dan een muzikant. Het kon me allemaal niets meer schelen. Ik was eigenlijk best wel… een klootzak. Ik raakte zo verstrikt in ikke ikke ikke. Je bent jong en iedereen om je heen vertelt je continu dat je geweldig bent. Dan ga je dat vanzelf geloven. Ik geloofde de hype en ging me op een bepaalde manier gedragen. Ik begon mensen te wantrouwen die mijn vertrouwen in het verleden hadden geschaad.”

Verslaafd

Justin zou zich op een gegeven moment zo zijn gaan schamen om zijn uitspattingen (drank, drugs en ruzies) dat hij kalmeringsmiddel Xanax begon te gebruiken om tot rust te komen. Maar inmiddels zou hij zwaar verslaafd zijn aan het middel.

Meer DenD