Noodlot slaat toe bij de Bauers

herseninfarct Mariska Bauer
Door: Jos La Grande
07-01-2022

Het jaar 2022 is voor de familie Bauer slecht begonnen. Mariska Bauer, de vrouw van zanger Frans Bauer, is afgelopen week getroffen door een herseninfarct.

Frans Bauer maakte het nieuws vrijdagavond zelf bekend, tot grote schrik van de vele fans van de familie.

Mariska Bauer kreeg gaandeweg landelijke bekendheid door de realitysoap van het gezin, maar ook door het reisprogramma van het het stel. Ze won de harten van de vele Bauer-fans in Nederland.

,,Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken”, aldus Frans Bauer in een korte verklaring. ,,De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.”

Het is niet duidelijk in welke medische toestand Mariska Bauer, die vorig seizoen ook nog meedeed aan The Masked Singer, zich bevindt.

Frans geeft geen extra commentaar. Wel laat hij het volgende weten: ,,Onze dank is groot aan het zorgpersoneel van het Bravis Ziekenhuis voor hun geweldige zorg. Naar omstandigheden gaat het goed en we zijn blij dat ze vanaf vandaag weer thuis is.”

De meisjesnaam van Mariska is Mariska Rossenberg. Ze werd geboren en groeide op in Ter Aar. Na de middelbare school werkte ze in een nagelstudio en in de bediening in het restaurant van haar moeder. Zij ontmoette Frans Bauer toen hij kwam optreden in het restaurant. Het stel woont sinds begin jaren negentig samen en trouwde op 9 mei 2008.

Meer DenD