Na affaire met Thijs Römer: ‘Noor de Groot en Sander gaan scheiden’

Noor gaat liever verder met Thijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Noor de Groot en haar man Sander Kleinenberg zijn weer samen gespot. Even leek het erop dat de relatie met Thijs Römer verleden tijd is, maar volgens Yvonne Coldeweijer is dat niet het geval. ,,Noor de Groot en Sander gaan scheiden.”

Dat Thijs Römer al een lange tijd een relatie had met influencer Noor de Groot, was voor Igone de Jongh de druppel die de emmer deed overlopen. De relatie tussen Thijs en Igone is inmiddels dan ook gestrand, maar Noor werd onlangs wel samen gespot met Sander.

Noor en Sander gespot

,,Ze zijn samen gespot bij Gucci Bijenkorf”, meldt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Spion dacht dat ze hier zelf ook wat over had gepost, maar dat weet ik niet. Paar weken geleden liep de meid nog hand in hand in het bos met Thijs. En Sander maar weer z’n kop in het zand. What else is new.”

Scheiding

Maar een andere spion onthult dat Noor en Sander helemaal niet meer samen zijn. ,,Volgens een spion gaan Sander en Noor wél echt scheiden. Hun dochtertje weet het inmiddels ook. Ze waren laatst samen gespot omdat ze nog goed met elkaar willen omgaan vanwege hun dochtertje. Ze waren begin december ook samen naar een verjaardag. Maar dat Noor in november een mail heeft gestuurd met de mededeling dat ze wil scheiden klopt dus echt en de scheiding gaat dus wél door. Benieuwd of Thijs bij Noor nog in het spel is…”

DenD wil uw mening weten

Denk jij dat Thijs Römer en Noor de Groot nog samen zijn?

Tags

THIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck