Noordwijk is Meilandjes zat: ‘Huis Maxime in stille verkoop’

Noordwijk is Meilandjes helemaal ZAT|Noordwijk is Meilandjes helemaal ZAT
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland heeft onlangs een prachtige villa gekocht in Noordwijk omdat haar vorige woning te klein zou zijn. Maar volgens een buurtbewoner heeft Maxime de villa nu alweer in de verkoop gedaan…

In de verkoop voor een hoger bedrag

In maart dit jaar kochten Maxime en Leroy een prachtige woning in Noordwijk, maar deze was kennelijk te klein voor nog een kindje, dus werd de woning weer verkocht. Ver weg ging het stel niet, want niet veel later kwamen ze uit bij een prachtige villa die ook in Noordwijk ligt.

Maxime en Leroy kochten de villa aan de Van Panhuysstraat voor een prijs van 1.250.000 euro. Met een woonoppervlakte van 226 vierkante meter is er aan ruimte geen gebrek. Toch zou het huis nu alweer in de verkoop staan. ,,Het huis staat inmiddels alweer in de stille verkoop voor een hoger bedrag dan Maxime het gekocht heeft”, vertelt een buurtbewoner aan DenD.

‘Noordwijk is Meiland-moe’

Maar waarom zou Maxime na een paar maanden alweer verhuizen? ,,Het lijkt erop dat ze net als haar ouders winst wil maken”, denkt de buurtbewoner. ,,De reden dat ze het zou verkopen is vanwege het feit dat ze het simpelweg niet kan betalen en dat ook haar ouders niet kunnen bijspringen met al hun niet-verkoopbare huizen.”

Maar de bewoner denkt dat er nog iets meespeelt. ,,Onze gemeente is Meiland-moe. Dit is samen met de media ook nog een reden het huis in de stille verkoop te zetten.”

De makelaar waar het huis volgens de bewoner te koop zou staan, ontkent echter dat het huis in de verkoop staat.

Update

Naar aanleiding van dit bericht heeft Erica aan BekendeBuren laten weten dat het huis niet in de verkoop is. ,,Het huis staat niet te koop en in maart gaan Max en Leroy en de meisjes verhuizen naar de Van Panhuysstraat”, aldus Erica. Waarom de buurtbewoner beweert van wel, is bij Erica niet bekend.

Tags

CHATEAU MEILANDFAMILIE MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck