Norman Reedus wordt geëerd met ster op Hollywood Walk of Fame

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Norman Reedus wordt op 27 september geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame in Los Angeles. De acteur uit onder meer de serie The Walking Dead krijgt zijn ster in de categorie Televisie, meldt de organisatie achter de wereldberoemde stoep.

“Deze fan-favoriet laat constant zijn talent zien. Van acteur tot regisseur tot artiest, zijn talent kent geen grenzen”, zegt Ana Martinez, producer van de Hollywood Walk of Fame. “Norman’s ster zal op gepaste wijze worden geplaatst in de buurt van de ster van Night of the Living Dead-maker George A. Romero.” Bij de onthulling van de ster zullen in ieder geval regisseurs Guillermo del Toro en Greg Nicotero aanwezig zijn.

Reedus werd wereldwijd bekend door met zijn rol als Daryl Dixon in de Amerikaanse post-apocalyptische serie The Walking Dead. De reeks loopt dit najaar na 11 seizoenen op haar einde. Fans hoeven echter geen afscheid te nemen van Reedus, want als Dixon zal hij in 2023 weer te zien zijn in een spin-off van de serie. De opnames daarvoor gaan eind dit jaar van start in Frankrijk.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie