NOS zendt maandag beëdiging Rutte IV op Paleis Noordeinde uit

Door: Ditjes en Datjes
06-01-2022

De NOS zendt maandag 10 januari live de beëdiging van de nieuwe bewindslieden van het kabinet-Rutte IV en de aansluitende bordesscène uit. Dat heeft de omroep donderdag bekendgemaakt. Het ritueel is te volgen op NPO 1, NPO Radio 1 en via de website en de app van de NOS.

De beëdiging, die begint om 11.00 uur, vindt plaats ten overstaan van koning Willem-Alexander op Paleis Noordeinde. Ook de aansluitende bordesscène vindt daar plaats. De presentatie van de televisie-uitzending wordt verzorgd door Mark Visser.

De NOS verzorgt maandagavond diverse programma’s waarin de nieuwe bewindslieden worden voorgesteld aan het Nederlandse volk. De Nederlandse kappers hebben erop aangedrongen dat de nieuwe ministers en staatssecretarissen maandag verschijnen met een ‘coronacoupe’. De kappers zijn inmiddels al weken gesloten vanwege de coronalockdown. De kappers zouden het een slecht signaal naar de burgers vinden en een schoffering van alle kappers als de bewindslieden wel met een net, vers verzorgd kapsel op het bordes zouden verschijnen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD