NPO en Powned komen met reality-docu over cokegebruikers

Door: DitjesDatjes
14-02-2020

NPO 3 komt met een zesdelige reality-docu over recreatief cokegebruik. In The Cocaine Trail gaan zes recreatieve coke-gebruikers in Colombia op zoek naar de oorsprong van hun lijntje coke. De eerste aflevering is te zien op 11 maart, maakten PowNed en producent Simpel Media vrijdag bekend.

De landelijke recherche en politiek luidden recent de noodklok omdat de toestroom van cocaïne groter is dan ze kunnen bestrijden en het geweld neemt zowel in Nederland als in Zuid-Amerika toe. Volgens de korpschef van de politie zijn recreatieve Nederlandse snuivers medeverantwoordelijk voor alle overlast.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Creatief ondernemer Donny, chef-kok Justin, model Laura, de in psychologie afgestudeerde Sterre, student meubelmaker Pepijn en filmkunstenaar Rik gaan op onderzoek uit en reizen af naar Colombia waar ze de drugswereld induiken. De spanning loopt op wanneer ze met de politie een inval doen bij een vermoedelijk drugspand. Ze gaan op bezoek bij een drugsdealer die zijn geheimen deelt, terwijl ze samen cocaïne versnijden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD