‘NPO maakt kopie van Chateau Meiland’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het programma Chateau Meiland is een groot succes. Duizenden mensen kijken naar Martien en zijn familie. Natuurlijk wil de NPO ook zo’n succesvol programma als SBS nu heeft, en volgens Wilfred Genee maakt de Publieke Omroep daar nu werk van.

Wandelgangen

,,Bij de publieke omroep hebben ze nu ook bedacht dat het eigenlijk wel jammer is dat Chateau Meiland geen NPO-programma is”, beweert Genee. Hij heeft in de wandelgangen gehoord dat er een ‘spin-off’ wordt gemaakt. ,,Dus nu komt er een tegenhanger van Chateau Meiland, ook met een oud deelnemer van Ik Vertrek. De publieke omroep gaat het programma binnenkort lanceren.

De grote vraag is natuurlijk wie de nieuwe Martien Meiland gaat worden. Het zal namelijk niet meevallen om z’n excentriek persoon te vinden die ook nog eens een real life soap wil. De laatste jaren zijn er wel bijzondere mensen langsgekomen in Ik Vertrek. Zo was daar het stel dat een nudistenverblijf begon in Frankrijk. Ook over Paula en Peter is flink gepraat nadat zij in het programma te zien waren. Vooral de bijzondere hobby van de zweverige Paula deed veel stof opwaaien. Want bijna niemand had ooit nog gehoord van Biodanza.

Ik vertrek

De Telegraaf heeft bij de woordvoerder van AvroTros nagevraagd of wat Genee zegt waar is. Dekker reageert als volgt: ,,We vertrouwen nog steeds op het succes van Ik Vertrek, dus we zijn niet bezig met een spin-off.”

Tags

AVROTROSDe TelegraafIk VertrekMartien MeilandWilfred Genee

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie