Nu alweer een nieuwe vlam voor Donny Roelvink?

Heeft Donny alweer een nieuwe 'Janice'?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Donny Roelvink en Janice Blok hebben onlangs een punt achter de relatie gezet. En hoewel het erop lijkt dat Janice de breuk nog aan het verwerken is, lijkt Donny alweer verder te zijn gegaan. En dan wel met deze dame…

Breuk met Janice

Het leek al een lange tijd niet goed te gaan tussen Donny en Janice. Janice zei eerder dat ze op haar dertigste wil beginnen aan kinderen, iets waar Donny nog niet aan toe is. Wat uiteindelijk de echte reden van de breuk was, is niet duidelijk.

Wel wordt er veel over gespeculeerd. Want hoewel Janice even afstand lijkt te nemen van social media om de breuk te verwerken, lijkt Donny via Instagram alweer de aandacht van andere dames op te zoeken.

Nu alweer?

Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, meent dat Donny ineens een dame is gaan volgen op Instagram. Ook deelt hij een screenshot dat Donny haar foto’s liked.

De dame om wie het gaat is Yasmine Pierards, bekend door haar deelname aan de programma’s Ex On The Beach en Temptation Island. Zelf volgt Yasmine maar zo’n 300 mensen op Instagram, waaronder Donny. Zou hij Janice nu alweer vergeten zijn?

Tags

Donny RoelvinkJanice BlokNieuwe liefde

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie