Oeps: Is Arno de Mol?

Oeps is Arno de mol?
Door: Charlotte Wijnen
21-01-2022

Wie is De Mol is begin deze maand van start gegaan en daarmee is de jacht op de nieuwe Mol geopend. Er wordt veel gespeculeerd over wie de Mol dit seizoen kan zijn. Deelnemer Arno Kantelberg zou zich zelfs al hebben versproken…

In Wie is De Mol moet de Mol moet ervoor zorgen dat de kandidaten zo weinig mogelijk geld verdienen. Dat doet diegene door in allerlei opdrachten het spel te saboteren. Journalist Arno Kantelberg is één van de elf mensen die dit jaar meedoet aan Wie is De Mol.

‘Kan dit eruit geknipt worden?’

Arno zit nog steeds in de race en schoof vanochtend aan bij Koffietijd, waar hij een vreemde uitspraak deed. Hij zei dat ze in het programma ’s ochtends horen wat ze die dag moeten gaan doen. ,,Is het niet zo dat alleen de mol zelf voorkennis heeft van de opdrachten?”, vraagt showbizzkanaal RealityFbi zich op Instagram af.

Nadat Arno de opmerking maakte, zei hij meteen dat hij per ongeluk te veel heeft gezegd. ,,Kan dit eruit geknipt worden?”, vroeg Arno in Koffietijd. Daarmee lijkt het erop dat hij zich versproken heeft. Is Arno de Mol?

DenD promoties