OEPS: Maan playbackt optreden

Maan had geen zin om live te zingen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maan had afgelopen weekend een optreden en stond zoals altijd vol energie op het podium. Uit enthousiasme roept ze iets in de microfoon, terwijl het nummer gewoon doorgaat. Zingt Maan wel écht tijdens haar optredens?

Maan staat erom bekend dat ze altijd ‘druk’ is op het podium en lijkt zich meer te focussen op haar dansmoves dan op haar stem. In het verleden zorgde dat soms voor wat valse noten: genoeg reden om het bij volgende optredens anders aan te pakken.

Bandje?

Mikky Kiemeney was afgelopen vrijdag bij een optreden van Maan. Zelf is ze enorm fan van haar vriendin, maar op de beelden die ze van het optreden deelt is te horen dat Maan playbackt.

Wanneer Maan doorheeft dat Mikky aan het filmen is, loopt ze vol enthousiasme de kant van haar vriendin op. Maar wanneer de zangeres dichterbij komt, kan je horen dat ze het woord ‘alsjeblieft’ lachend in de microfoon roept in plaats van dat ze het zingt.

Op de achtergrond hoor je haar op het bandje verder zingen terwijl ze op dat moment helemaal niet echt lijkt te zingen. Houdt Maan haar publiek voor de gek?

Tags

MAANVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck