Oeps: ‘Mama Appelsap’ ontdekt in Songfestivalnummer S10

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Als je eenmaal een ‘Mama Appelsap’ in een nummer hoort, hoor je nooit meer de originele tekst. Ook in het Songfestivalnummer van S10 is er een ontdekt. Luisteraars horen aan het begin van het nummer déze tekst…

,,Alleen kijken als je wilt dat je het nummer daarna nooit meer normaal kunt luisteren”, waarschuwt 3FM op Instagram. Een oplettende luisteraar hoort namelijk aan het begin van het nummer ‘De Diepte’ een vieze tekst, dat S10 zelf niet zo heeft bedoeld.

Vieze tekst

De zangeres zingt in het nummer deze tekst: ‘Ken je het gevoel dat, dat je droom niet uitkomt?’, maar de luisteraar hoort het volgende: ‘Ken je het gevoel dat, dat je drol er niet uitkomt?’

Een kanshebber?

Maar ook al zit er een ‘Mama Appelsap’ in ons Songfestivalnummer, de Nederlandse inzending wordt wel steeds meer omarmd door de bookmakers. Binnen vijf dagen is ‘De Diepte’ tien plekken gestegen en staat nu op basis van een gemiddelde notering op de tiende plaats.

In Nederland werd het lied goed ontvangen, op Spotify was het vier dagen lang het best beluisterde nummer en op Twitter wordt S10 overladen met complimenten. ,,Zou zomaar een heuse kanshebber kunnen zijn om songfestival te winnen. Was mijn eerste kennismaking met S10 en onder de indruk”, zo twittert iemand.

Tags

EUROVISIE SONGFESTIVALS10SONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck