Oeps: Photoshop Maxime Meiland gaat fout

Maxime niet blij met haar dikke billen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leroy Molkenboer deelde gisteren op Moederdag een foto van zijn gezin en volgers kunnen alleen maar kijken naar Maxime Meiland. ,,Wie heeft deze foto bewerkt?”, luidt het onder de foto.

,,De liefste”, schrijft Leroy bij een foto van zijn gezin. Op de foto is te zien hoe hij en Maxime hun dochters Claire en Vivé op de schommel duwen. Hoewel volgers het een prachtige foto vinden, kunnen velen maar naar één ding kijken.

‘Iets te veel bewerkt’

Achter Maxime staat een paal, maar die is half weggehaald. Volgers zien daardoor meteen dat de foto is bewerkt. ,,Wat gebeurt er op foto twee met die houten paal?”, reageert een volger. ,,Iets te veel bewerkt”, antwoordt een ander.

Slanker

Volgens een andere volger is een stukje van het been van Maxime weggehaald om haar slanker te maken. ,,’Maar ik ben bang dat m’n linker bovenbeen zo dik lijkt op de foto, kan je die dikke paal niet even weg photoshoppen?”’, schrijft de volger. Veel mensen begrijpen niet waarom Maxime de foto heeft bewerkt. ,,Je zou maar foto’s met je gezin moeten bewerken.”

Tags

MAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck