Officier van justitie bekijkt onderzoek naar Marilyn Manson

Door: DitjesDatjes
20-09-2022

De politie van Los Angeles heeft het onderzoek naar het vermeende seksueel misbruik van Marilyn Manson afgerond. Volgens de Los Angeles Times liggen de bevindingen nu bij de officier van justitie. Daar wordt gekeken of er aanleiding is om de zanger aan te klagen.

De politie deed de afgelopen negentien maanden onderzoek naar meerdere beschuldigingen van seksueel wangedrag. De vermeende incidenten vonden plaats tussen 2009 en 2011. “Zodra we de zaak hebben ontvangen, zal deze zorgvuldig worden geëvalueerd door ervaren aanklagers om te bepalen of het gepast is om op dit moment een aanklacht in te dienen”, zei de openbaar aanklager er eerder over.

Meerdere vrouwen hebben de Amerikaanse shockrocker (53) beschuldigd van seksueel misbruik. Een van hen is actrice Evan Rachel Wood, een ex van Manson. De zanger, die alle aantijgingen ontkent, klaagde Wood aan voor onder meer smaad.

Tegen Manson loopt ook een federale zaak in Los Angeles. Actrice Esmé Bianco klaagde de zanger aan voor onder meer aanranding.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD